Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Misschien de advertentie al gevonden? Of verder zoeken op Drukkerij en Drukwerk.nl

Ansichtkaarten

Een ansichtkaart is een kaart met aan de ene zijde een afbeelding en aan de andere kant een wit blad. Op dit wit blad kun je teksten schrijven en daarna de ansichtkaart versturen naar de persoon waar de kaar heen moet. Een ansichtkaart is ook een perfecte manier om jezelf te presenteren. De ansichtkaarten zijn niet duur en voor iedereen wel betaalbaar. Ansichtkaarten worden gemaakt van sulfaatkarton. Dit is hoogwaardig karton en dus ook karton van goede kwaliteit. Het is ook nog eens milieuvriendelijk.

Veel ansichtkaarten worden verstuurd tijdens de vakantie. Dan willen mensen graag aan vrienden of familie laten zien hoe mooi het ergens is of wat er allemaal te doen en te zien valt.

Verschillende mogelijkheden

U heeft verschillende soorten ansichtkaarten zoals, folders, geboortekaartjes, uitnodigingen, visitekaartjes, kerstkaarten of gewoon kaarten voor wat te laten zien. U heeft dus genoeg keuze om een mooie ansichtkaart te maken. U kunt ansichtkaarten ook sparen, het is dus een verzamelobject. Sommige ansichkaarten van vroeger brengen nu veel geld op, deze behoren tot het antiek van de ansichtkaarten.

Hier hebben wij verschillende sites onder elkaar gezet die mooie ansichtkaarten aanbieden. Ansichtkaarten van vroeger maar ook van nu. U heeft genoeg keuze. Neem eens een kijkje en maak uw beslissing.

Partner worden?
Bedrukken