Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Misschien de advertentie al gevonden? Of verder zoeken op Drukkerij en Drukwerk.nl

Textiel bedrukken

Behalve het standaard drukwerk is het ook mogelijk om textiel te bedrukken. Het bedrukken van textiel wordt veelal gedaan om er een promotioneel artikel van te maken. Maar het is ook mogelijk om een bedrukt artikel te gebruiken als cadeautje of als gezamelijke outfit van bijvoorbeeld vriendengroep of voetbalteam. Er zijn talloze mogelijkheden omtrent het toevoegen van een tekst, logo of afbeelding aan textiel.

Badstof producten

Heeft u een hotel, sauna, spa of andersoortige accommodatie waar badjassen gedragen worden? Het is natuurlijk een stuk professioneler om een badjas met uw logo te presenteren, dan een saaie witte badjas. Daarom kiezen veel hotelketens en dergelijke ervoor om een persoonlijke badjas te maken middels het toevoegen van een bedrukking of borduring. Ook een bedrijfsnaam of afbeelding is mogelijk om op een badjas te borduren. Het is eventueel mogelijk om de badjassen uit te breiden door ook een handdoekenset erbij te nemen, uiteraard ook voorzien van uw logo en bedrijfsnaam.

Werkkleding

Wanneer u een bedrijf heeft, bijvoorbeeld een horecazaak, dan kunt u uw personeel uniform gekleed laten gaan door werkkleding te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo. Ook dit geeft een professionele uitstraling richting uw klanten en gasten. Tevens is het een punt van herkenbaarheid: uw klanten en gasten weten meteen wie ze kunnen aanspreken wanneer ze bijvoorbeeld vragen hebben.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden omtrent het bedrukken en borduren van textiel zijn eindeloos. Wanneer u specifieke wensen heeft, dan kunt u dit in veel gevallen aangeven bij het bedrijf in kwestie. Er is eigenlijk altijd wel iets te regelen. Wilt u een zeer uniek relatiegeschenk, kwalitatieve werkkleding met een professionele uitstraling, of gewoon mooie bedrukte artikelen voor thuis of als cadeau? Dan zit u goed bij de onderstaande bedrijven...

Partner worden?
Bedrukken