Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Misschien de advertentie al gevonden? Of verder zoeken op Drukkerij en Drukwerk.nl

Blokken

Bent u nog op zoek naar blokken waar u notities op kunt schrijven zodat u een aantal belangrijke zaken niet zult vergeten? Heeft u nog blokken papier nodig op het kantoor? Hier hebben we een heel arsenaal aan websites die de nieuwste blokken in verschillende maten aanbieden. Dit allemaal natuurlijk voor een speciaal scherpe prijs.

Memoblokken

Een memoblok is een hele stapel papier op elkaar. Dit is handig om veel dingen op te schrijven en daarna verder te gaan op de volgende pagina, overzichtelijk en snel.

U kunt uw memoblok ook laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of iets anders. Dit is een perfect promotiemiddel op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Zo krijgt u er ook nog klanten bij.

Zelfklevende memoblokken

Mocht u het niet willen laten bedrukken kunt u ook zelfklevende memoblokken kopen. Deze plakt u ergens op en haalt u het er later weer vanaf. Dit is netjes, georganiseerd en overzichtelijk werken. Zo wordt het geen bende op uw bureau met al die losse papieren die erop liggen. Al deze memoblokken zijn te koop in verschillende kleuren en maten. Zo zit er voor iedereen wat bij. Neem rustig een kijkje naar de sites hieronder en maak uw keuze.

Partner worden?
Bedrukken